Orosanmälan - vuxna

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Akut?
Anmälningar via e-tjänsten tas emot och handläggs under dagtid på vardagar. Vid akuta ärenden, ring till socialtjänsten via kommunens växel 0650-19 000. Vid akuta ärenden utanför kontorstid, kontakta socialjouren på telefonnummer 026-10 02 25 alternativt 112

Att anmäla

Socialtjänsten tar emot anmälningar gällande oro för vuxna som har ett risk- eller missbruk av substanser (alkohol eller narkotika) samt för de som har ett spelmissbruk. 
För oro för personer med psykisk ohälsa hänvisar vi till psykiatrin inom regionen.Gällande oro för vuxna som kan vara i behov av stöd från socialpsykiatrin eller hemtjänst så kan du anmäla detta i denna e-tjänst.

Om du är osäker på om du bör göra en anmälan eller inte, eller har andra frågor, kontakta Mottagningsteamet på telefonnummer 0650-195 20 för rådgivning.

Vad händer sedan?
Efter att en anmälan inkommit gör socialtjänsten en bedömning om hur man ska gå vidare med uppgifterna i anmälan. Som privatperson har du inte möjlighet att få information om denna bedömning eller få återkoppling på hur socialtjänsten hanterar anmälan. Om ny oro uppstår efter att du har anmält bör du göra en ny anmälan. All personal inom socialtjänsten arbetar under sekretess och inga uppgifter lämnas ut till obehöriga.

Kontaktvägar - råd och stöd när någon mår dåligt eller far illa.
Klicka på hyperlänkarna om du vill komma i kontakt med någon av följande: Socialtjänsten i Hudiksvalls kommunSOS AlarmKvinnofridslinjen.

Behandling av personuppgifter

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa