Föranmälan privatbesök med firmabil på Ulvberget

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Ulvbergets återvinningscentral är till för privatpersoner och drivs med pengar från avfallstaxan. Om avfall från verksamheter eller företag lämnas på återvinningscentralen kommer behandlingen belasta taxan vilket ökar kostnaderna för privatpersoner.

Företagsbilar som ska lämna avfall hänvisas alltid i första hand till Ulvbergets företagsdel, oavsett om avfallet är privat eller från ett företag eller verksamhet. Om personalen bedömer att det är privat avfall kan du lämna det kostnadsfritt. Företagsdelen är öppen måndag – fredag kl. 07:00 – 15:30.

För att lämna privat avfall med företagsbil på våra återvinningscentraler utanför dessa öppettider måste du föranmäla ditt besök genom denna e-tjänst.

I anmälan ska du ange registreringsnummer på bilen, ungefärlig besökstid samt vilka typer av avfall du kommer att lämna. När du skickat in anmälan får du ett bekräftelsemail som du ska kunna visa upp för personalen på återvinningscentralen, t.ex. på din telefon.

Personalen på plats har alltid rätt att neka personer att lämna avfall kostnadsfritt när de bedömer att avfallet kommer från ett företag eller verksamhet.

Uppgifterna som lämnas i denna e-tjänst kan komma att sparas för uppföljning och kontroll, läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här: Om personuppgifter (hudiksvall.se)

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa